Iskolai hírek

Az iskolai titkárság ciszigszfv(@)upcmail.hu-n érhető el. 
 
Az iskolafogászati rendelés szünetel. Csak akut esetekben és telefonos bejelentkezéssel tudják fogadni a gyerekeket.
Az iskola határozatlan időre lemondta az diákétkeztetést. A szülők a befizetett összegnek arányos részét visszakapják utalással. Mindenkit kérünk, aki készpénzzel fizetett adjon meg bankszámlaszámot valamint a bankszámla tulajdonos nevét március 27-ig a ciszigszfv(@)upcmail.hu- ra a diák nevének, és osztályának megadásával.
 
 
 
 

tovább »
2020.03.18

FELAJÁNLÁS

 Meghívjuk a kedves szülőket, tanítványainkat, mindenkit, akikhez felhívásunk eljut, és akik ehhez szívesen csatlakoznak, hogy a jelenlegi megpróbáltatásunkban forduljunk együtt Urunkhoz.
Szeretnénk minden délben, lélekben együtt imádkozni.
 

tovább »
2020.03.17

Tisztelt Szülők!

A tegnap esti kormánydöntést követően gyorsan kell cselekednünk, hogy megszervezzük a tanítást, kialakítsuk a távtanítás feltételeit, ehhez a diákoknak szükségük van a felszerelésükre.
 
A tegnapi döntés értelmében március 16-tól diák nem léphet be az oktatási intézménybe, ezért, aki nem vitte haza taneszközeit, azok számára a gimnázium nyitva lesz:
 
2020. március 15-én, vasárnap 10 órától 13 óráig.
 
A következő napokban folyamatosan fogunk jelentkezni. Kérjük Önöket, hogy figyeljék honlapunkat is!
Kérem együttműködésüket, türelmüket!
 
Székesfehérvár, 2020. március 14.
Üdvözlettel:
Orosz Ágoston
igazgató
 
 

tovább »
2020.03.14

Rendkívüli közlemény

 
 A magyarországi közoktatási intézmények, így a mi iskolánk is hétfőtől határozatlan ideig ZÁRVA tart. Ebben az időszakban az oktatás digitális formában fog folytatódni, melyről hét folyamán tájékoztatjuk iskolánk tanulóit. Megkérünk mindenkit, hogy kövesse nyomon a honlapot, illetve a digitális napló üzeneteit.
Vigyázzatok Magatokra és a környezetetekben élőkre is!

tovább »
2020.03.14

Szent Három Nap

 „Az Apátság szeretettel meghívja a ciszterci gimnáziumok öregdiákjait és jelenlegi 11-12-es diákjait a Szent Három Napra (2020. április 9-12.) közös ünneplésre és lelki töltődésre!
Részletek és jelentkezés a https://www.ocist.hu/triduum oldalon!
 

tovább »
2020.03.10

Cisztercis diákok sikere

 A Ciszterci Szent István Gimnázium nyolc diákját fogadta kedden a Városházán Brájer Éva kulturális tanácsnok és Szabó-Bakos Györgyné, az 1. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A fiatalok sikerrel szerepeltek A Magyar Kézművességért Alapítvány 26. Betlehemi jászol pályázatán. A diákok Szentes Ottokár művésztanár vezetésével készítették el rajzaikat, amelyeket a kézművesek és amatőr alkotók által készített művek versenyében a legjobbnak ítélt a zsűri.
 
 

tovább »
2020.02.19