Szociális segítő

Kedves Pedagógusok, Szülők és Diákok!
 
Ezúton szeretnék egy rövid bemutatkozással élni Önök felé / felétek. Nochta Józsefné, Tünde vagyok, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársa, többek között a Ciszterci Szent István Gimnázium óvodai és iskolai szociális segítője.
 
A munkám során nyújtott szolgáltatásokkal a szociális munka eszközeinek felhasználásával célom, hogy hidat képezzek a szülő, gyermek és pedagógus háromszögében. Így eredményesebb lehet a felek közötti kommunikáció és hatékonyabbá válhat a veszélyeztetettség megelőzése. Elsődleges feladatom a gyermekek testi, értelmi, erkölcsi fejlődésének elősegítése.
Bármilyen természetű kérdéssel lehet hozzám fordulni (szociális, gyermeknevelési, gyermekvédelmi, családi-, és iskolai konfliktus, beilleszkedési nehézség, élethelyzet adta nehézség). Tevékenységeim közé tartozik az információnyújtás, tanácsadás, konzultáció, prevenció.
 
Bizalommal forduljanak / forduljatok hozzám! Az iskolában csütörtökönként a 6. és 7. tanórában vagyok elérhető személyesen, munkaidőben pedig a +36/70 504 6457-es telefonszámon.
 
Üdvözlettel: Tünde