Október 23 ünnepség

Október 23 ünnepség
 Október 23-án minden évben egy egész nemzet hajt fejet 1956-os forradalmáraink előtt. Ezen a napon visszaemlékezünk elesett hőseinkre és mindazokra, akik hazánk szabadságáért küzdöttek.
Iskolánkban egy megható műsör keretein belül csöppenhettünk bele 1956 októberének történésibe, amit a 11.B osztály mutatott be az újonnan elkészült díszudvaron.
 
 


 Az előadást Tóth Marietta Júlia 11.B osztályos tanuló rendezte, és az osztály valósította meg szívvel, lélekkel. Az események hangulatát, vegyes érzelmeit varázslatosan megidézték a színesen kiválasztott irodalmi művek és elhangzott zenei alkotások, melyek csodálatosan kibontakoztak az előadók által.
A szereplők valós érzelmeken keresztül közvetítették azt a nagyon fontos üzenetet, amit minden magyar embernek a szívében kell hordoznia egy egész életen át. 1956-os hőseink összefogtak és közösen, egységben a szabadságért, a hazáért, egy szebb jövőért küzdöttek rendíthetetlenül.
 
Köszönjük Tanárainknak a próbafolyamatban nyújtott segítséget, valamint iskolánk zenetanárainak és zenekarának közreműködését.
2022.10.27