Szent Három Nap

 „Az Apátság szeretettel meghívja a ciszterci gimnáziumok öregdiákjait és jelenlegi 11-12-es diákjait a Szent Három Napra (2020. április 9-12.) közös ünneplésre és lelki töltődésre!
Részletek és jelentkezés a https://www.ocist.hu/triduum oldalon!
 

tovább »
2020.03.10

Cisztercis diákok sikere

 A Ciszterci Szent István Gimnázium nyolc diákját fogadta kedden a Városházán Brájer Éva kulturális tanácsnok és Szabó-Bakos Györgyné, az 1. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A fiatalok sikerrel szerepeltek A Magyar Kézművességért Alapítvány 26. Betlehemi jászol pályázatán. A diákok Szentes Ottokár művésztanár vezetésével készítették el rajzaikat, amelyeket a kézművesek és amatőr alkotók által készített művek versenyében a legjobbnak ítélt a zsűri.
 
 

tovább »
2020.02.19

CDN 2020

 Sikeresen véget értek a Ciszterci Diáknapok, sok szertetettel köszönjük a székesfehérvári médiának a jelenlétét és jó hírünk vivését.
CDK
 

tovább »
2020.01.28

Írásbeli betekintés ideje

Tájékoztatjuk a kedves felvételizőket, hogy az írásbeli betekintés ideje megváltozott!
2020. január 30. helyett,
 
2020. január 28-án lesz reggel 8-16 óráig az aulában.
 
Az értékelésre észrevételt kitárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő érékelés esetén lehet beadni, melyet kizárólag a betekintést követő napon írásban kell benyújtani 2020. január 29-én 8-16 óráig az igazgatóságon. 

tovább »
2020.01.20

CIPŐS DOBOZ AJÁNDÉKOK

 ÉS
SEGÍTSÉG KÁRPÁTALJÁRA ÉS FEHÉRVÁRCSURGÓRA A XIV. ÖKUMENIKUS ADVENTI JÓTÉKONYSÁGI ESTEN
 
Kárpátaljai Református Egyházkerület Idősek Otthona „Mandulafa” Alzheimer ház és a Kaszap István Katolikus- Ifjúsági és Szabadidőközpont (Fehérvárcsurgó) javára gyűjtöttek a pénteki XIV. Ökumenikus Adventi Jótékonysági Esten, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Az est fővédnökei Spányi Antal katolikus megyés püspök és Steinbach József, református püspök voltak.
 

tovább »
2020.01.07

Közösségi szolgálat

 Kedves Diákjaink!
Közösségi szolgálat teljesítés lehetősége!!!
Gyertek minél többen, jut munka mindenkinek.
 

tovább »
2019.12.15

Pro Progressio-díj

 A természettudományi, a műszaki és az informatika oktatásában kiemelkedő eredményeket elérő középiskolai tanárokat díjazott a BME Pro Progressio Alapítványa a Pro Progressio- díjjal, amelynek legfontosabb tevékenysége – a középiskolától kezdve a doktori képzésig – az innovatív gondolkodást elősegítő tehetséggondozás.

tovább »
2019.12.14

Elhunyt Milcsinszky Alajos atya

 Elhunyt Milcsinszky Alajos atya
Isten nyugosztalja!
 
 
Életének 89. évében elhunyt Milcsinszky Alajos, Székesfehérvár köztiszteletben álló címzetes kanonoka, nyugalmazott plébánosa.
 

tovább »
2019.11.19