Véradás

 Gimnáziumunkban 2024. március 1-én, pénteken 14-18 óra között véradást szervezünk.
Tisztelettel kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, jöjjenek el és adjanak vért!
 
Véradás helye a 6. terem (kémiai előadó). Vért adhat, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nincs 65 éves és testtömege meghaladja az 50 kilogrammot. Első véradó csak 60 évesnél fiatalabb személy lehet. A véradást rövid orvosi vizsgálat előzi meg. A véradás előtt étkezés és bőséges folyadékfogyasztás ajánlott. Az adatfelvételhez eredeti lakcímkártya, személyi igazolvány és TAJ-kártya szükséges!
További információk a Magyar Vöröskereszt honlapján olvashatók: http://www.veradas.hu/
 
„Ha egészséges vagy, adhatsz vért! Ha adhatsz vért, egészséges vagy!”
 

tovább »
2024.02.22

KÖZLEMÉNY: Az alábbiakban közzétesszük a Zirci Ciszterci Apátság közleményét, 2023. május 20.

A Megszentelt Élet Intézményei és az Apostoli Élet Társaságai Dikasztériuma 2023. május 15-én kelt dekrétumával, a fenntartott intézményekben felmerült nehézségek orvoslására és a szerzetesi élet segítésére Mauro-Giuseppe Lepori ciszterci generális apátot pápai biztosnak nevezte ki a Zirci Ciszterci Apátság élére. Segítségére társbiztosként Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapátot és Horváth Olga kismarosi apátnőt rendelte. (Folytatás a tovább gomb után)
 

tovább »
2023.05.22

Gólyanap

Szeretettel várjuk új diákjainkat a Gólyanapra!
9. C osztály számára augusztus 28-án hétfőn 9 órától 12 óráig, míg az 5. évfolyam számára augusztus 30-án szerdán 9 órától 12 óráig tartanak a programok az iskola épületében.
 
 

tovább »
2023.08.22

Emlékgyűjtés

 Kedves hajdani józsefes vagy ciszteres Öregdiák, kedves Barátunk! Járuljon hozzá az iskola történetének mozaikképéhez saját archív fényképével, dokumentumával, hogy minél teljesebb legyen a mindenki számára hozzáférhető emlékek tárháza!

tovább »
2016.10.01

Kedves Szülők! VÁLTOZÁS!

 Idei tanévtől áttérünk a Kréta digitális naplóra.
Amennyiben szeretné nyomon követni a tanulmányi eredményeit kérjük, hogy Kréta felületen (cisztercisztistvan.e-kreta.hu) a „Gondviselői hozzáférés igénylése” gombra kattintva kérjen elérést a digitális naplóhoz.
A következő leírás képernyőképekkel segíti a sikeres bővített gondviselői hozzáférés igénylés folyamatát. Leírás.
 
Aki megkapta a csökkentett hozzáférést a Krétához és szeretne "Bővített jogosultságot" akkor kérem töltse ki a következő linken elérhető adatlapot
 
 
A következő link lépésről lépésre végigvezeti a folyamaton.
 

tovább »
2023.09.01

Szentségimádás

A ciszterci Nagyboldogasszony templomban minden hónap első péntekjén 17 órakor  szentségimádás az iskoláért, az ott tanulókért és dolgozókért, utána szentmise. 

tovább »
2016.10.16

Köszönjük!

2016. április 15-én az 1982-1986-os évfolyam öregdiákjai szerveztek 30 éves érettségi találkozót. Az öt osztály több mint száz fővel képviseltette magát. A találkozóra összegyűlt hajdani diákok 240 000 Ft-os adományt gyűjtöttek össze egykori alma materük jelenlegi tevékenységének támogatására. Köszönjük a nagylelkűségüket!

tovább »
2016.04.26

Berlinben járt a vegyeskar

2024.február első napjaiban Berlinben járt a gimnázium vegyeskara. Idén 14. alkalommal került megrendezésre a Berlin Brandenburg International School zenei fesztiválja, a BIMP, ahova idén mi is meghívást kaptunk. A berlini iskola ének tanára, Kovács (Panni) Anna tanárnő által szervezett fesztiválra minden évben számos kórus, zenekar, rock banda, illetve egyéb zenei produkció kap meghívást; az előző években Magyarországról is volt már meghívottjuk, de ebben az évben jó hírünket hallva, mi voltunk a választott iskolai kórus.

tovább »
2024.02.08