Magyar nyelvi OKTV

 A magyar nyelvi OKTV második fordulójába jutott Erdei Csenge Kincső 11. c osztályos tanuló. Felkészítő tanára Lőrincz Tamás és Ferenczy Noémi. 

tovább »
2022.01.05

"ŐSÖK – BÁNYÁSZ HŐSÖK"

Három székesfehérvári iskola diákja, valamint egy balatonfüredi iskolás vehette át jutalmát az Ősök – bányász hősök című pályázat csütörtöki díjátadóján. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Nemzeti Levéltár a magyarországi bányászati hagyományok ápolása és a családfakutatás megismertetése érdekében írta ki a pályázatot.  
A pályázaton kiemelkedő munkájáért elismerésben részesült a Tiszta szívvel őseink nyomában alkotói csapata, Virányi Gergely és Virányi Róbert, a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai.
 

tovább »
2021.12.17

Tájékoztatás a felvételi előkészítőkkel kapcsolatban

 Tisztelt Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánkba beadott írásbelire történő jelentkezők számára (általános iskola 4. osztályos tanulói részére) megtartjuk az iskolakóstolót matematika és magyar tantárgyakból
 
2022. január 07. (péntek) 16.00-18.00
és
2022. január 14. (péntek) 16.00-18.00 óráig,
 
Mindkettő időpontra telefonon vagy e-mailben lehet jelentkezni. Telefonszám: 22/506-860, e-mail: titkarsag@cisztergimn-szfvar.hu
Az előkészítőre füzetet, íróeszközt hozzanak a tanulók!
Tisztelettel: Orosz Ágoston igazgató
 

tovább »
2021.12.13

Tisztelt Szülők!

 A 29/2021.(XI. 19.) EMMI határozata alapján a Ciszterci Szent István Gimnázium területére a járványügyi időszakban az intézménybe való belépés csak annak engedélyezhető, aki a védettségi igazolását a portán belépéskor bemutatja, kivéve az intézmény dolgozóit és a diákjait.

tovább »
2021.11.29

Hálás szívvel köszönjük

 Hálás szívvel köszönjük a fáradozást, a sok-sok szép ajándékcsomagot, melyekkel oly nagy örömet szereznek a pusztinai gyermekeknek.
Teljesen tele lett a gépkocsi, talán még soha ennyi ajándékcsomag nem volt!
Valamennyi tanárnak, tanulónak, szülőnek, szívből köszönjük a nagylelkű adományokat és a szeretet, mellyel megajándékozták az elszakított területeken élő magyar testvéreinket.
 
Az ÚR gazdag áldása legyen mindannyiuk életén, áldott szolgálatán!
 
a cipősdoboz akció szervezői
 

tovább »
2021.11.29