Megyei sakk elsők

 A megyei sakk diákolimpián egyéniben korosztályában első helyezést ért el Németh Fruzsina (5.a) és Schnéberger Manassé Dávid (6.a), ezzel továbbjutottak az országos döntőbe. Edzőjük Szabó István. Gratulálunk!

tovább »
2015.04.01

Matematika versenyeredmény

A 2014/2015. évi Arany Dániel Matematikai Tanulóverseny harmadik fordulójába, az országos döntőbe jutott Mohl Máté (9.a), felkészítő tanára Ferenczy Sándor.

tovább »
2015.04.01

Curie környezetvédelmi verseny

 A Curie környezetvédelmi verseny döntőjébe jutott csapat tagjai: Bíró Gergő, Csizmazia Anna, Tóth Fanni a 6.a osztályból. Felkészítő tanáruk Molnár Ferenc.

tovább »
2015.04.01

Országos németverseny

A "Glasperlenspiel" német nyelvi, országismereti és kultúrtörténeti verseny országos döntőjén Bonyhádon 3. helyezést ért el Hartyáni Ana Sofia 7.b osztályos tanuló és 18. helyzést Pinke László 7.b osztályos tanuló.
 
Felkészítő tanáruk: Babonics Marianna
 
Gratulálunk!
 
 

tovább »
2015.04.01

Német OÁTV döntősök

 Az Országos német nyelvi verseny döntőjébe felterjesztett Fejér megyei hat tanuló közül hárman a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai:
 
Rodrigues Hartyáni Ana Sofia (7.b) első helyen, Édes Virág (7.b) harmadik helyen végzett a hetedik osztályosok mezőnyében. Felkészítő tanáruk Babonics Marianna.
 
Málits Péter (8. b) a nyolcadikosok mezőnyében holtversenyben második helyezett lett Fejér megyéből. Felkészítő Monostori Tiborné tanárnő.
 
 
 
Gratulálunk!
 
 

tovább »
2015.03.30

Virágvasárnap a ciszterci templomban

Ugyanolyan vasárnapi misének indult, de rögtön az elején, amikor a hívek összegyűltek, mindenki egy szál barkát fogott a kezébe, és a hívek rövid körmenetet tartottak. A templomba visszaérve a passiót játszotta el a 11. évfolyam. Előd atya a szentmise végén új feladatokkal, útravalóval engedett mindenkit útjára.
 
Beszámoló: 11. b
 
 

tovább »
2015.03.30

Lányok a pályán

Iskolánk V-VI. korcsoportos lány labdarúgó csapata a városi döntőben 1. helyezést ért el. A csapat tagjai: Bárándi Edina, Winklár Zsófia, Szabó Gabriella, Szűcs Abigél, Németh Izabella, Szabó Ivett, Marcella Gaudino. Felkészítő tanár Somosné Horváth Edina. 

tovább »
2015.03.30

Vendégek Angers-ből

 A franciaországi Angers katolikus iskolájából, a College de la Madelaine-ből érkezett a Ciszterci Szent István Gimnáziumba az a diákcsoport, amelynek tagjait a 9. c és a 10. c lelkes diákjai látták vendégül otthonukban. Wasztlné Horváth Gabriella szervezte a francia csoport magyarországi programjait, jártak Zircen, Veszprémben és Budapesten is. A találkozás a remények szerint egy hosszú távú kapcsolat kezdete.

tovább »
2015.03.27

Van célom

 Kaszap István, iskolánk hajdani diákja még a 20. születésnapját sem érhette meg, rövid életében mégis olyan céltudatosságról és elkötelezettségről tett tanúságot, ami példa sok útkereső fiatal számára.
 

tovább »
2015.03.26