Te Deum XVI. Benedek pápáért Székesfehérváron

XVI. Benedek pápa lemondásának hírére Spányi Antal megyés püspök a Betegek Világnapján tartott szentmiséje végén, - a betegek szentségének közös kiszolgáltatása után - bejelentette, hogy a Szentatya utolsó hivatali napján, február 28-án, csütörtökön 18 órakor a Székesegyházban hálaadó szentmisét mond a pápáért, megköszönve Istennek Őszentsége kegyelmekkel teli apostoli szolgálatát. 

tovább »
2013.02.15

Országos elsők!

A Ciszterciek, eszmény és valóság Országos Középiskolai Történelem Versenyt a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium rendezte meg. 

tovább »
2013.02.13

Szülők akadémiája 4.

A Szülők akadémiájának negyedik vendége Dr. Tóth Pál egyetemi adjunktus,
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára, nemzetközi előadó.

A kommunikációról fog előadást tartani nekünk
Családi kupaktanácsok címmel

Kányádi Sándor Kossuth-díjas, Magyar Örökség díjas költő betegsége miatt nem tud ellátogatni hozzánk, ezért a vele való találkozást későbbre halasztjuk.


tovább »
2013.02.13

Ha farsang, akkor CD!

Ciszterci Diáknapoktól volt hangos január utolsó két napja és február elseje. A programok látogatottsága ismét igen magas volt, és a műsorok, produkciók színvonala magáért beszélt. Köszönjük a tanár- és diákszervezőknek, a lelkes résztvevőknek és nézőknek a jókedvű három napot. Jövőre veletek ugyanitt! 

tovább »
2013.02.05

Aranymise

Ötven év papi szolgálatért adtak hálát a hívek pásztorukkal vasárnap, február 3-án a déli misén. „Az Úr hűséges: Ő megerősít titeket és megóv a gonosztól. Az Úr vezesse szíveteket Isten szeretetére és Krisztus béketűrésére!”

tovább »
2013.02.03

Savaria országos történelem verseny

A Savaria országos történelem verseny megyei fordulóját iskolánkban 2013. február 14-én 14 órai kezdettel rendezzük meg. Eredményes versenyzést kívánunk mindenkinek! 

tovább »
2013.02.03

Zrínyi matematikaverseny

Iskolánkban 2013. február 15-én 14 órakor kezdődik a Zrínyi Matematikaverseny megyei fordulója. Minden versenyzőt szeretettel várunk! 

tovább »
2013.02.03