Iskolapszichológusok

Iskolapszichológus: Balogh Anita Beatrix
Az iskolában a diákok és a szülők számára pszichológiai tanácsadás érhető el.
Ha a szülők részéről felmerül a gyermekükkel kapcsolatos tanulmányi, viselkedési vagy hangulati probléma, melyben segítséget szeretnének kérni, előzetes időpont egyeztetés után fordulhatnak hozzám.
A tanulók maguk is megkereshetnek kérdéseikkel, problémájukkal. Fontos tudni, hogy a pszichológust titoktartás köti, és a vele való együttműködés önkéntes. 18 év alatt a pszichológiai foglalkozásokhoz szülői beleegyezés szükséges.
Elérhetőség az iskolában:
Szerdai napokon valamint előzetes időpontegyeztetést követően.
  
Telefonszám: 06303728941
email: anitabeatrix@gmail.com
 
Iskolapszichológus: Harangozó Felícia
 Harangozó Felícia vagyok, és az iskolában működő pszichológiai ellátás keretein belül a szülők fordulhatnak hozzám nevelési kérdésekkel, dilemmákkal, élethelyzet-változásokkal kapcsolatos nehézségekkel, illetve a gyermekük beilleszkedési-, érzelmi, vagy tanulási nehézségével (pl. teljesítményszorongás, frusztráció, viselkedészavarok, stb.) kapcsolatban is. A diákok is kereshetnek, ha életük valamelyik területén nehézségeik merülnek fel. Szeretettel várom a hozzám fordulókat!
A pszichológusi ellátás az önkéntességen, egyéni motiváción alapul, és 18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges hozzá.
Telefonszám: +3630 677 94 07
email: harangozo.felicia@gmail.com