Van esélyed!

Ha az első felvételi előkészítőről esetleg lekéstél, a másodikhoz még csatlakozhatsz január 12-én 9:00 órakor.
tovább »
2013.01.05

Szent István emlékév

Hosszas előkészítést és várakozást követően, ünnepélyes keretek között nyitották meg pénteken délután a 2013-as Szent István Emlékévet Székesfehérváron. A magasztos és történelmi jelentőségű esemény részeként Díszközgyűlést tartottak a Városházán, majd a Romkertnél folytatódott a program több száz fehérvári fiatal közreműködésével.
 
 

tovább »
2013.01.05

„Harang csendül,

„Harang csendül, ének zendül, messze zsong a hálaének…”
 
2012. december 17-én , hétfőn kivételes élményben lehetett részünk. Városunk zenekara, az Alba Regia Szimfónikus Zenekar adott ízelítőt karácsonyi repertoárjából. A hagyományteremtő kiskoncerten a Ciszterci Szent István Gimnázium 10. és 11. évfolyama vehetett részt. A Ciszterci Nagyboldogasszony Templomban felcsendülő H-moll szvit előidézte a karácsonyi hangulatot is. Számomra a legmeghatározóbb élményt az ismert karácsonyi dalok közös éneklése jelentette. 
2012.12.20

Köszönjük

az adományokat: tartós élelmiszert, íróeszközöket, játékokat, amelyeket anonim módon az iskola tanulóinak, a székesfehérvári rászoruló családoknak, a Szent Imre Iskolaháznak, vagy csángó magyar családoknak küldtek. Áldott karácsonyt kívánunk minden adományozónak! 
2012.12.20

Betlehem, Betlehem

Az iskola karácsonyfája alá idén sok betlehemi istálló került. Az osztályok egy-egy saját alkotást hoztak létre.  
tovább »
2012.12.19

Karácsonyi jótékonysági gyűjtés

A szegénység napjainkban sokkal kevésbé feltűnő, mint régen, de sajnos létező probléma. A segítségre szorulók gyakran nem panaszkodnak, elrejtik mások elől gondjaikat.
Iskolánk karácsony előtt jótékonysági gyűjtést szervez. Idén a következő módjait választottuk az adakozásnak:
2012.11.28