Miniszterelnöki kitüntetés az olimpikonoknak és tanáraiknak

 Mi, magyarok okos és tehetséges népnek tartjuk magunkat, és érdekes módon ezzel a ránk sok esetben „ kancsalul” tekintő külföldiek is egyetértenek – mondta a miniszterelnök a diákolimpikonokat és tanáraikat kitüntető eseményen az Országházban, majd leszögezte, a diákolimpián elért sikereink jó bizonyítéka ezen állításoknak.
 
Iskolánk tavaly végzett diákja, Angyal Péter, valamint felkészítő tanára, Takácsné Kovács Anikó részesült kitüntetésben. Gratulálunk!
 

tovább »
2015.02.02

SzMK értekezlet

2015. január 6-án 17.00 órai kezdettel kezdődő megbeszélésünkre szeretettel várjuk a szülői munkaközösség tagjait. 

tovább »
2015.01.05

Gyere a Pázmányra!

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának hallgatói rendre kiemelik a Kar erényei közül a személyességet és a közösségi élet erejét: „itt nem csak egy Neptun kód vagy” – fogalmazott nemrégiben egy másodéves hallgató egy konferencián.
Itt van például első lépcsőfoknak a Gradus ad Facultatem, az érettségi előkészítő, amit oktatóink és hallgatók közösen tartanak elsősorban végzős gimnazistáknak: ezeken az alkalmakon új szempontok szerint veheted át az emelt szintű történelem és magyar érettségi anyagát, a kurzushoz kidolgozott emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó jegyzetkönyv is jár.
Élénk és szerteágazó diákélet folyik Karunkon: különféle közösségekhez kapcsolódhatsz, például az első éveseket támogató tutori csoporthoz, a Tudományos Diákkörhöz, az alsóbb évesek számára szemináriumot tartó demonstrátorokhoz, a hallgatók érdekvédelmi szervezetéhez, a Hallgatói Önkormányzathoz, az Ítélet című kari lap szerkesztőségéhez, színjátszó körhöz, néptánc vagy karitász csoporthoz. Ráadásul nem kell attól tartanod, hogy Piliscsabára kell kijárnod, hiszen a PPKE JÁK épülete a belváros szívében található.

tovább »
2014.12.21

Köszönjük!

 Kedves Szülők és Fiatalok!
Köszönetet mondunk mindazokért az adományokért, amelyekkel a karácsonyt szebbé tudtuk tenni számos család számára.
A Szent Kristóf Ház Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye lakóinak a személyre szabott csomagokat személyesen adtuk át, a többi ajándékot a Katolikus Karitász segítségével juttattuk el a legrászorultabbakhoz.

tovább »
2014.12.21

Tisztelt Szülők!

 Az Egyházmegyei Intézmények Központi Konyhája, REX CULTURA KFT. beszállító, 2015. január 1-től emelte a középiskolai ebéd nyersanyag átlagárát.
Ezért, 2015. január 5-től az ebéd ára: diák/455,- Ft/adag/, felnőtt/725,- Ft/adag.
Megértésüket köszönjük!
Ciszterci Szent István Gimnázium
 

tovább »
2014.12.12

Meghívó

 Mindenkit szeretettel várunk karácsonyi koncertünkre a Nagyboldogasszony ciszterci templomba 2014. december 18-án 18.00 órakor.
A belépés ingyenes.
 

tovább »
2014.12.10