Pályaorientáció a Masterplast-nál

 Az első vonalból figyelhették meg a gimnazisták, hogy mennyi izgalmas lehetőség várhat rájuk egy Fejér vármegyei nagyvállalatnál. A Masterplast pályaorientációs napján ízelítőt kaptak a gyártás, a beszerzés, a marketing és az értékesítés területével kapcsolatban a ciszteresek.
 

tovább »
2023.02.01

Erasmus+ találkozó Németországban

 December 11-én, egy hűvös napon utaztunk az Erasmus+ program zárótalálkozójára, a németországi Cloppenburgba. Az ott eltöltött hét során az Európai Kulturális Fővárosok témakörén belül a kultúrára, a fenntarthatóságra, a közlekedésre, az oktatásra, az egészségesebb élet feltételeire fókuszáltunk. Nagy izgalommal vártuk az indulást, mivel közülünk többen még csak első alkalommal utaztak repülővel.

tovább »
2023.01.25

ELTE Origo Junior

 ELTE Origo Junior (A2) típusú nyelvvizsgát szerzett két 7.A osztályos tanulónk: Horváth Lotti és Reichert Jázmin Mirjam. A vizsga hallott szöveg értési, írásbeli és szóbeli vizsgából is állt. Mindkét tanulónk nagyon szép eredményeket ért el. Szívből gratulálunk nekik. Felkészítő tanáruk: Kónyáné Gál Edina

tovább »
2023.01.24

Christmas Party

 3 év után, mindenki nagy örömére, ismét megrendezésre került a jubileumi 15. 16. illetve 17. évi Christmas Party iskolánk felújított dísztermében. A kihagyás ellenére a hangulatot a lelkes zenekar tökéletesen biztosította, melynek tagjai: Orosz Ágoston igazgató úr; Molnár Ferenc tanár úr; Jákli Péter tanár úr; Boros Bence; Petrecz Balázs; Stróbl Réka és Fánczi Balázs voltak.

tovább »
2023.01.20

Angol szépkiejtési verseny

 December 14-én iskolánkban megrendezésre került az angol szépkiejtési verseny, az 5-8. évfolyamosok számára, amely nagyszerű (sokaknak az első) lehetőség volt az eddig megszerzett angol tudásuk kamatoztatására. A megmérettetés karácsonyi hangulatban és családias légkörben zajlott.

tovább »
2023.01.20

Szentek Az UDVARON

 Hittanversenyt indított iskolánk a három legifjabb évfolyamán Éliás Tamás Tanár Úr vezetésével. A verseny fő célja megismertetni a fiatalokkal a legismertebb magyar szenteket, kiknek képei és rövid történetei megtalálhatóak voltak az iskola udvarán. (Ezúton is köszönjük Püspök atyának és Előd atyának a szenteket!) Fontos célkitűzés volt, hogy a közös munka elősegítse az adott osztályközösségek csapatszellemét, együttműködését. A verseny első két fordulójában a versenyzőknek kreativitásukra és fantáziájukra kellett hagyatkozniuk a képalkotás és rajzkészítés terén.

tovább »
2023.01.16

J vagy ly?

A j-ly helyesírási versenyen iskolánk csapata kiemelkedő eredménnyel vett részt. 
1. helyezést ért el az 5. osztályosok mezőnyében Lambert Anikó, felkészítő Hegyi Laura,
szintén 1. helyen végzett a 6. osztályosok között Dancs Gergely, felkészítő Ferenczy Noémi,
3. helyezett lett a 7. osztályos mezőnyben Reichert Jázmin, felkészítő Hegyi Laura,
2. helyezett lett a 8. évfolyamon Áchim Laura, felkészítő Ferenczy Noémi.
Iskolánk elnyerte a legeredményesebb intézménynek járó jutalmat. 

tovább »
2022.12.07

Megyei szavalóverseny

A megyei Vörösmarty szavalóversenyen Vagyon Réka (8.b), Béres Róza (10.a), Herpy Miklós (12.c) és Alonso-Ibarra Dániel (6.a) képviselte az iskolánkat. Béres Róza 2. helyezett lett (9-12. osztályosok), Vagyon Réka pedig korosztályában (5-8. osztályosok) az 1. helyen végzett. Felkészítő Ferenczy Noémi.

tovább »
2022.12.04

Pusztinai gyerekek

 Hálás szívvel köszönjük a kedves szülők, tanulók, hozzátartozók ajándékait a pusztinai gyerekek nevében.

tovább »
2022.12.02