Versenyeredmények

Rodrigues Hartyáni Ana Sofia 7.B osztályos tanuló a Nemzeti Tehetség Program keretében meghírdetett Országos Német Nyelvi Tanulmányi Verseny Döntőjén VI. helyezést ért el az 1200 induló diák közül.
Felkészítő tanára: Babonics Marianna
 
 
 
 
 
 
A Varga Tamás Matematikaverseny megyei döntőjében 2. helyezést ért el Szauter Ábel 7.a osztályos tanuló. Felkészítő tanára Temesvári Edit.
Tóth Attila 8.a osztályos tanuló 3. helyezést ért el. Felkészítő tanára Kovács Edit.
 
Az Országos Népdaléneklési Versenyen a Borbarátok arany minősítést, Takáts Hedvig Adél szólókategóriában ezüst minősítést ért el.
Az Éneklő Ifjúság Minősítő Hangversenyen az iskola gyermekkara és vegyeskara is arany minősítést ért el. Felkészítő tanár Radics Éva.
 
A Curie Környezetvédelmi Emlékverseny országos döntőjén 12.helyezést ért el Bíró Gergő, Csizmazia Anna és Tóth Fanni 6.a osztályos tanulókból álló csapat. Felkészítő tanár: Molnár Ferenc

 
A KENGURU Nemzetközi Matematikaverseny országos 14. helyezettje Szauter Ábel 7.a osztályos tanuló lett. Felkészítő tanára: Temesvári Edit

Papp Ábrahám 11. a osztályos tanuló a Curie kémiaverseny országos döntőjében 9. helyezést ért el. Felkészítő tanára Rideg Gabriella.
 

tovább »
2015.05.11

Savaria országos történelemverseny

 A Nyugat-Magyarországi Egyetem által szervezett Savaria országos történelemverseny döntő fordulóját a hétvégén rendezték meg Szombathelyen.
A versenyen induló több mint háromezer tanuló közül 34 jutott az országos döntőbe. Itt iskolánk 10. A osztályos tanulója, Szentkereszti Máté a 7. helyet szerezte meg.
Felkészítő tanára: Berta Annamária
 

tovább »
2015.05.07

Kedves Szülők!

 Közeledik az évvége, tanulóink szekrényeiben nagy mennyiségben halmozódtak fel, ruhák, taneszközök, (télikabátok, öltönyök, ünneplő cipők és blúzok a szalagavatóról).
Kérem az Önök segítségét abban, hogy szorgalmi időszak végére gyermekeik személyes dolgai (könyvek, ruházat, torna csomag) haza kerüljenek.
Köszönettel: gazdasági vezető
 

tovább »
2015.04.22

Bérmálás

 2015. április 19-én iskolánk ötvenkét diákja részesült a bérmálás szentségében, ezzel a tanúságtevő keresztények sorába léptek. Isten áldását kívánjuk bérmáltjaink és családjaik életére.
Köszönjük mindenkinek a lelkes szolgálatot, az ajándék virágdekorációt Irma néni virágboltjának!
 

tovább »
2015.04.22

Cserkésztalálkozó Székesfehérváron

 A Kaszap-év kapcsán több száz cserkészt megmozgató nagy rendezvény lesz városunkban 2015. április 25-én. Nem csak cserkészek vehetnek részt a programon, helyszíni regisztrációval bárki részt vehet a gazdag eseménysorozaton, melynek egyik helyszíne a Ciszterci Szent István Gimnázium.

tovább »
2015.04.22

Kísérleti fizika

 A Károly Ireneusz Fizika Versenyen a 15-16 éves korosztályban, kísérleti bemutatóval 3. helyezést ért el Rezsnyák Gergely és Vizy Antal 9.A
 
A 13-14 éves korosztály otthoni kísérleti feladat különdíját érdemelte ki Berkes Axel 7.B. A versenyre mindhárom tanulót Szénásy Zoltán készítette fel.
 

tovább »
2015.04.21

Megyei első kosarasok

Iskolánk III. korcsoportos kosárlabda csapata a megyei diákolimpia döntőjében az első helyen végzett és bejutott a területi döntőbe.
Csapattagjai:
Bajnok Bulcsú 6.a, Balsay István 6.b, Cser-Palkovics Gergely 6.b, Katona Bence 6.b, Mátyás Merse 5.a, Molnár Mátyás 7.a, Pomsár Barnabás 7.b, Rangics Domonkos 6.b, Somlai-Kiss Máté 7.b, Szarka Péter 7.a.
Felkészítő tanár : Varga Tamás
 
 

tovább »
2015.04.21

Biológia OKTV

A biológia OKTV országos döntőjében II. kategóriában Gula Miklós 12. a osztályos tanuló 22. helyezést ért el. Felkészítői Takácsné Kovács Anikó és Moharos Sándor.
I.kategóriában a döntőben Pesti Donát 19. helyezést ért el, felkészítő Moharos Sándor.
Gratulálunk!
 
 

tovább »
2015.04.20

Magyar OKTV döntő

 A magyar nyelvtan OKTV országos döntőjében 28. helyen végzett Hegyi Laura 12. c osztályos tanuló, felkészítő Lőrincz Tamás.

tovább »
2015.04.20