Hogyan tartja el az atom a fél országot

 Március utolsó napján, egy esős csütörtökön osztályomnak (11.c) egy nagyon klassz osztálykirándulásban volt része Pakson, Magyarország egyetlen atomerőművében.
 
A rossz idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat és sokat tanultunk az atomerőmű működéséről és magáról az atomfizikáról. Ezzel együtt szeretném újból megköszönni
 
Gubánné Ármai Erika tanárnőnek az ötletet és a szervezést.

tovább »
2022.05.02

Német versenyeredmény

Szelle Kíra iskolánk 11. c osztályos tanulója országos első helyezést ért el a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium „Vorwahl 0049” rangos német versenyén. Szívből gratulálunk a sikerhez.
Felkészítő tanára:
Lévayné Tálos Lívia
 
 

tovább »
2022.05.02

József Attila költészetéből versenyeztek

A Költőnk és Kora verseny második helyezettjeként végzett a 12. b osztály tagjaiból álló csapat, a Klárisok. A versenyzők Fenyő Mercédesz, Mesics Flóra, Orosz Janka és Eszes Csenge voltak, akik József Attila életéből és költészetéből vetették össze tudásukat. A második helyezésen kívül kreatív megoldásaikért különdíjat is kaptak. Gratulálunk! Felkészítők: Lőrincz Tamás és Ferenczy Noémi

tovább »
2022.04.23

Versenyeredmények

HERBA MEDICA országos kémia versenyen Stock Zita 11.a osztályos tanuló 2. helyezést ért el.
Felkészítő tanár: Rideg Gabriella

Irinyi Kémia verseny országos döntőjében Bánfalvi Barnabás 10.a osztályos tanuló 20. helyezést ért el.
Felkészítő tanár: Takácsné Kovács Anikó

Jakucs László országos földrajz csapatversnydöntőjében Bőhm Emilía 10.a és Forrai Balázs 9.a osztályos tanulók csapata 4. helyezést ért el.
Felkészítő tanár: Kis-Pál Zsuzsanna

tovább »
2022.04.19

Az Arany János verseny országos eredményei

Az országos döntő négy szép helyezéssel zárult.
3. helyezést ért el Nyakas-Bödő Léna Brigitta (5. a, felkészítő Hegyi Laura), 4. helyezést Holman Dóra Júlia (8.b, felkészítő Farkasné Sárközi Éva), 5. helyezést Temesvári Cecília és Vagyon Réka (6.a és 7.b, felkészítő Hegyi Laura és Ferenczy Noémi). Gratulálunk! 

tovább »
2022.03.26

Fotópályázat a vízről

Holka Éda 5. osztályos tanuló a Fejérvíz fotópályázatán 2. helyezést ért el. A pályázatot a víz világnapja alkalmából írták ki. Gratulálunk!

tovább »
2022.03.26

Kiemelt dicséret

 A Tudásbajnokságon magyar nyelvből kiemelkedően teljesített Veres Anasztázia 5. b osztályos tanuló, ezzel ARANY fokozatot ért el. Gratulálunk!

tovább »
2022.03.26