Nyelvtan OKTV

 A nyelvtan OKTV második fordulójába került Pataky Rozi (12.b), felkészítő Farkasné Sárközi Éva,
valamint Ruff Dorka (11.b), felkészítő Farkasné Sárközi Éva és Ferenczy Noémi.

tovább »
2023.02.01

Arany János irodalmi verseny

 A tatai Arany János irodalmi verseny országos döntőjébe jutottak: 
Borbély Levente (9.a), felkészítő dr. Pelczer Katalin,
Tóth Johanna és Bakos Luca Sára (9.b), felkészítő Farkasné Sárközi Éva. 

tovább »
2023.02.01

Masterplast a Ciszterben

 A Masterplast Karriernapot rendezett a Ciszterci Szent István Gimnáziumban, ahol a diákok betekintést kaphattak a munkaerőpiac elvárásaiba, valamint a közösségi média világába is.

tovább »
2023.02.01

Pályaorientáció a Masterplast-nál

 Az első vonalból figyelhették meg a gimnazisták, hogy mennyi izgalmas lehetőség várhat rájuk egy Fejér vármegyei nagyvállalatnál. A Masterplast pályaorientációs napján ízelítőt kaptak a gyártás, a beszerzés, a marketing és az értékesítés területével kapcsolatban a ciszteresek.
 

tovább »
2023.02.01

Erasmus+ találkozó Németországban

 December 11-én, egy hűvös napon utaztunk az Erasmus+ program zárótalálkozójára, a németországi Cloppenburgba. Az ott eltöltött hét során az Európai Kulturális Fővárosok témakörén belül a kultúrára, a fenntarthatóságra, a közlekedésre, az oktatásra, az egészségesebb élet feltételeire fókuszáltunk. Nagy izgalommal vártuk az indulást, mivel közülünk többen még csak első alkalommal utaztak repülővel.

tovább »
2023.01.25

ELTE Origo Junior

 ELTE Origo Junior (A2) típusú nyelvvizsgát szerzett két 7.A osztályos tanulónk: Horváth Lotti és Reichert Jázmin Mirjam. A vizsga hallott szöveg értési, írásbeli és szóbeli vizsgából is állt. Mindkét tanulónk nagyon szép eredményeket ért el. Szívből gratulálunk nekik. Felkészítő tanáruk: Kónyáné Gál Edina

tovább »
2023.01.24

Christmas Party

 3 év után, mindenki nagy örömére, ismét megrendezésre került a jubileumi 15. 16. illetve 17. évi Christmas Party iskolánk felújított dísztermében. A kihagyás ellenére a hangulatot a lelkes zenekar tökéletesen biztosította, melynek tagjai: Orosz Ágoston igazgató úr; Molnár Ferenc tanár úr; Jákli Péter tanár úr; Boros Bence; Petrecz Balázs; Stróbl Réka és Fánczi Balázs voltak.

tovább »
2023.01.20

Angol szépkiejtési verseny

 December 14-én iskolánkban megrendezésre került az angol szépkiejtési verseny, az 5-8. évfolyamosok számára, amely nagyszerű (sokaknak az első) lehetőség volt az eddig megszerzett angol tudásuk kamatoztatására. A megmérettetés karácsonyi hangulatban és családias légkörben zajlott.

tovább »
2023.01.20