Kedves Szülők! Kedves Felvételizők!

 A (KIFIR) hivatalos felvételi jegyzéke alapján a felvételt nyert tanulók listáját itt tekinthetik meg!
A felvételről/elutasításról szóló határozatot minden tanuló kézhez kapja 2018. április 27-ig. A határozatban a jogorvoslati kérelem beadásáról is értesülhetnek!
Székesfehérvár, 2018. április 23.
Orosz Ágoston
igazgató
 

tovább »
2018.04.23

Forgolányi akcióterv

 Tantestületünk elindult Kárpátaljára.
Az út a határig a roamingdíjak számítgatása mellett éppúgy beszélgetéssel/olvasással/alvással telt, mint bármely osztálykiránduláson, valamint Előd atya is megkínált minket a csokijával, zsolozsmáztunk. A Tiszát még sosem láttuk ilyen keskenynek, mint Záhonynál, és a határon túl már a Kárpátok kéklett a távolban.
 

tovább »
2018.04.10

Tájékoztatás a diákigazolványokról.

 
 Kedves Szülők/Tanulók!
 
Az újonnan beiratkozó tanulók részére technikai problémák miatt nem volt lehetőség a diákigazolvány rögzítésére. Intézményünk a csatolt levelet
kapta, melyet szíveskedjenek tanulmányozni.
 
 
 
A tanulók részére a tájékoztató levélben leírtak alapján elkészültek az igazolások, mely ideiglenes diákigazolványt szolgál. Ezen igazolások 60 napig érvényesek, ezzel lehet a vidékről bejáró tanulók részére km igazolást kérni a bérletvásárláshoz. Az igazolásokat a titkárságon már át lehet venni.
 
Bízunk benne, hogy hamarosan az állandó diákigazolvány igényléseket is lehet rögzíteni.
 
Köszönjük megértésüket!
 
 

tovább »
2018.01.17

Áldott Ünnepeket!

 Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván és kegyelemteljes, boldog új esztendőt kíván a Ciszterci Szent István Gimnázium közössége. 

tovább »
2017.12.21

Christmas Party

 Idén 14. alkalommal került megrendezésre iskolánk egyik legnépszerűbb rendezvénye a Christmas-party, ami gigantikus sikert aratott. Molnár Ferenc tanár úr és csapata megbabonázta a publikumot és irigylésre méltó atmoszférát teremtett. A karácsonyi slágerek közös éneklése bebizonyította, hogy milyen jó közössége van a Ciszternek. A közönség fogyaszthatott házi készítésű teákat és házi süteményeket. Az ünnepség legnagyobb meglepetése az volt, amikor Vargha Tamás úr, iskolánk volt tanára, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára megjelent eme hangulatos rendezvényen. Jövőre, a 15. évi jubileum alkalmából biztos, hogy még fergetegesebb lesz ez a közös éneklés.
 
Vámosi Tamás 11. C
 

tovább »
2017.12.21

Köszönet

 A Vörösmarty Mihály Könyvtár iskolánk papírgyűjtését nagy mennyiségű adománnyal támogatta. Tisztelettel köszönjük a diákönkormányzat nevében.

tovább »
2017.12.08

Köszönet

Tisztelettel köszönjük a kedves szülők segítségét.
A cipősdobozokba rejtett ajándékokkal nagy örömet ajándékoztunk az önök segítségével a Pusztinában élő csángó magyar gyermekeknek.
 

tovább »
2017.12.07