Christmas Party

Christmas Party
 3 év után, mindenki nagy örömére, ismét megrendezésre került a jubileumi 15. 16. illetve 17. évi Christmas Party iskolánk felújított dísztermében. A kihagyás ellenére a hangulatot a lelkes zenekar tökéletesen biztosította, melynek tagjai: Orosz Ágoston igazgató úr; Molnár Ferenc tanár úr; Jákli Péter tanár úr; Boros Bence; Petrecz Balázs; Stróbl Réka és Fánczi Balázs voltak.


 A party az 5.B osztály által előadott tánccal kezdődött, megadva az alaphangulatot. Ezek után a zenekar megkezdte a karácsonyi dalok játszását. Nem telt sok időbe, hogy a közönség is bekapcsolódjon az éneklésbe, tovább fokozva a jókedvet. Olyan klasszikusokat hallhattunk, mint a: Jingle Bells; Last Christmas; Santa Claus is coming to town és a Rocking around the Christmas tree. A világ minden tájáról hallhattunk ünnepi énekeket, (Feliz Navidad, Stille Nacht), melyek Neil Muggeridge tanár úr quiz kérdéseivel együtt, frissességet kölcsönöztek a bulinak. A kérdések még a visszatérő diákok számára is kihívást jelentettek, ám a helyes megoldások nem maradtak jutalom nélkül.
Összességében minden jelenlévő diák és tanár elégedetten hagyta el a dísztermet, majd ezután sütemény és tea várt mindenkire.
Ezúton is köszönjük iskolánk angol tanárainak, igazgató úrnak és az összes résztvevőnek ennek a már hagyománnyá vált eseménynek a megszervezését.
A cikket írta: Adorjáni Mátyás és Berkényi Csongor (11/A)
 
2023.01.20