Iskolák szurkoljatok!

A 2012-2013-as szezonban 40 intézményből közel 3000-en látogattak el Sóstóra, hogy szurkoljanak a Vidinek. A mérkőzéseken legnagyobb létszámmal megjelenő iskolákat díjazott a Videoton FC csütörtök délután. 


 
 
A nemrég véget ért idényben is folytatódott az "Iskolák, szurkoljatok!" elnevezésű programunk, és a tavalyi évekhez hasonlóan, ismét nagy sikert aratott a diákok, a pedagógusok és a kísérők körében. Az iskolák részvételét és az intézményvezetők, pedagógusok együttműködését és segítségét ezúton is köszönjük, amely jelentősen hozzájárult a program sikeréhez.
A programhoz csatlakozó iskolák diákjai ingyen nézhették meg csapatunk hazai meccseit a MOL tribün D-családi szektorából, így összesen 40 intézményből mintegy 3000 diák látogatott ki a Sóstói Stadionba az őszi és a tavaszi szezonban.
A mérkőzéseken a legnagyobb összesített létszámmal „jelenlévő” általános vagy középiskolák versenyében első helyen a Kossuth Lajos Általános Iskola, második helyen a Vasvári Pál Általános Iskola, harmadik helyen pedig az Arany János Általános Iskola és EGYMI végzett. Különdíjasaink, akik minden hazai mérkőzésen szép számmal jöttek szurkolni Sóstóra, a Ciszterci Szent István Gimnázium és a Nádasdladányi Általános Iskola lettek.
Az első három helyezett, illetve a különdíjas intézmények képviselői közel 100 darab NIKE focilabdát, és egy-egy 2012-2013-as csapatmezt vehettek át a Sóstói Stadionban csütörtök délután.
 
Forrás: vidi.hu
2013.06.10