NYÁRI TEMATIKUS TÁBOR

 Még lehet jelentkezni a CISZTERCI SZENT ISTVÁN GIMNÁZIUM
Nyári Tematikus táborába
JÚLIUS 17 – JÚLIUS 22.
5 – 12. ÉVFOLYAM


 Az örök probléma: a szülő „hasznos” tábort keres, a gyerek pedig a nyári időszakban kötöttségektől való mentességet szeretne. Nálunk megvan az arany középút: sok szabadidő van, ami azonban nem tétlenséget jelent, hanem a választás lehetőségét. Egy átlagos nap ezért nálunk egyensúlyban van a foglalkozások és a kikapcsolódás között (bár a foglalkozások is szórakoztatóak lesznek😊). A szabadidőben a túrázáson és a strandon túl rengeteg program közül lehet választani.
Iskolánk a tavalyi évekhez hasonlóan harmadszor is megszervezi nyári táborát Balaton-almádiban.
Újdonság: a meghirdetett tematikus foglalkozások
Időpont: 2023. július 17-22.
Helyszín: Ciszterci Rekreációs Központ
Balatonalmádi, Verseny u. 3, 8220
Érkezés: 2021.07.25-én 10-11 óra között (egyénileg, vagy kísérővel vonattal)
A táborban meghirdetett tematikák közül betelt a sport, a robotika. Színjátszásra, természettudományra még van néhány hely. Német nyelvre és varázslatos matematika tábori helyeinkre még várjuk a jelentkezőket. Csütörtökön és pénteken a kézműves és a zenei foglalkozások is bővítik a választható programokat.
 
NÉMET NYELV: A nyelvórák érdekesek és izgalmasak, ugyanakkor következetesek és tartalmasak is. Nem csak a szülők elégedettek, hanem a táborozók is, mert érzik, hogy nem csupán tanulják, hanem használják is a nyelvet. Garantáljuk, hogy a gyermek (még jobban) megszereti a németet; szeptembertől másként néz rá, másként tanulja és így a hőn áhított nyelvvizsgát is könnyebben eléri. A csoport kis létszámú és előzetes jelentkezés szükséges.
 
MATEMATIKA: A matematikát szerető diákok számára szervezett tematikus program fő célja az, hogy a matematikai kompetenciákat erősítsük, hozzájáruljunk tehetségük kibon-takoztatásához, tartalmas szórakozást nyújtsunk nekik. Fejlesztjük problémamegoldó képességeiket, logikai gondolkodásukat, mindezt változatos játékokon keresztül.
Ízelítő a programokból:
Reggeli után mindenki arra a foglalkozásra megy, amelyre jelentkezett. Színjátszás a hátsó udvaron, röplabda a sportpályán, természettudomány a Veszprémi Egyetem mozgó laboratóriumának támogatásával, illetve a közeli túrázós terepen. Robotika, német nyelvi foglalkozás, varázslatos matematika a rekreációs központban.
Ebéd után pihenő, majd délután strandolás, kenuzás. Esténként sakk, ping-pong, foci, röplabda, kosárlabda, játékok, filmnézés, just dance, szabaduló szoba, ki mit tud.
Szerda: Egész napos kirándulás kerékpárral, illetve hajóval.
Péntek: Este tábortűz, táborzáró program, eredmények, díjak átadása.
 
2023.05.09