9.-es Gólyanap

 Mint ahogyan az elmúlt években idén is megrendezésre került az újdonsült érkező kilencedikesek gólyanapja. Nagy volt a lelkesedés, minden segítő buzgón dolgozott reggel, hogy a megszeppent arccal érkező gólyáknak tökéletes napjuk legyen.


 Először a Vezetőség, majd a CDK tagjai és Tóth Balázs Tanár Úr, az osztályfőnökük köszöntötte őket. Ezután különböző csapatfeladatokon kellett részt venniük, ezzel is segítve,hogy minél jobban összekovácsolódjanak és megismerjék egymást. Nem okozott nekik nagy gondot, hiszen nagyon hamar megtalálták egymással a közös hangot. A játékok után ,az iskolában kijelölt területen helyezhették el kézlenyomatukat. Mindezek után ebéd várta őket, ami a segítők által elkészített zsíros kenyér volt. Ebéd után elérkezett a nap legvártabb programja, a csónakázás. A gólyák és a CDK tagok nagyon élvezték a közös evezést. A programok után mindenki mosollyal az arcán,picit fáradtan indult haza.
Köszönjük a segítséget: A CDK tagoknak, a 12/c osztály tanulóinak: Janzsó Anna, Szipola Antal, Érsek Balázs, Néráth Dóra, Parais Gergely, Brunner Mátyás, Sommer Anna, Beck Hanna, Szabó Judit, Teleki Luca, Szilasi Nóra, Kerényi Réka, Still Réka, Zolnai Réka, Lehoczki Aliz és a 12.b osztály tanulóinak: Ugrits Dániel, Bakcsy Bálint.
Vesztergom Kata 12.c
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019.10.16