Kedves Ministráns Barátaim!

 Lassan elröppen a nyár, és kezdődik az oskola… - de most még nem erről szeretnék beszélni!
Mielőtt teljesen beköszöntene az ősz, egy kis kirándulásra invitállak Titeket. Előd atyával úgy határoztunk, hogy a Gaja-völgyben tennénk egy kis túrát, sok játékkal, énekszóval, beszélgetéssel. A program fél napot vesz igénybe, nem kimerítő az útvonal sem.
 


 Indulás: AUGUSZTUS 31., SZOMBAT, reggel 8:40 perckor a székesfehérvári autóbuszállomásról.
Ezzel a járattal fél tízre érkezünk Balinkára, onnan pedig az Ádám-Éva fáig zarándokolnánk. Mindenki hozzon szendvicseket, ásványvizet!
Főként jó hangulatot ígérhetek és bízom benne, hogy minél többen leszünk. Erre várok, várunk lelkes jelentkezőket, hogy tudjam hány bátor és vállalkozó szellemű ministránsra számíthatunk.
Érdeklődni, jelentkezni, ötleteket megosztani lehet nálam vagy Előd atyánál szentmisék után, ill. itt facebookon, telefonon és emailben is.
 
Egyben ünnepélyesen megalapítjuk ciszterci ministráns klubunkat, körünket is, mely szeptembertől indul útnak.
Kézhez kapjátok frissen induló ministráns kiadványunk legelső számát is, a Ciszterci Ministráns c. újságot. Ebben sok hasznos információt olvashattok, szentek életéről, plébániánkról, éneket is találtok benne, és nem utolsó sorban vicceket is- ez ugye elmaradhatatlan kellék. Aki érez magában kedvet, írói hajlamot, szívesen megosztaná velünk gondolatait, örömmel várunk cikkeket, élménybeszámolókat- megjelentetjük! Minden hónapban, vagy két hónapban fog új szám megjelenni.
Amennyiben igénylitek, facebook-oldalt/csoportot is készíthetünk.
 
 
Nyitottak vagyunk elképzeléseitekre, várunk sok szeretettel Titeket! Bátran keressetek minket. Buzdítsátok egymást, adjátok át az információt egymásnak, hogy senki ne maradjon le a hírekről, programokról!
Elérhetőséget (telefonszámot, emailt)személyesen, mise után, vagy privát üzenetben tudok adni, ha itt facebookon írtok nekem (Zalka Dóra).
 
Addig is további szép nyarat, jó pihenést, sok áldást kérve Rátok:
+
Dóra testvér
 
 
 
2013.08.26