Bolyai csapatverseny eredmények - tarolt a Ciszter

Bolyai csapatverseny eredmények - tarolt a Ciszter
A Bolyai anyanyelvi csapatversenyen a 10. osztályosok mezőnyébe 190 csapat közül lett 6. helyezett a 10. b osztály csapata Farkasné Sárközi Éva tanárnő felkészítésével. A csapattagok: Csáti Aliz, Kovács Nóra, Purmann Szonja és Török Flóra. 
Az 5. osztályos mezőnyben 1. helyen végzett és ezzel az országos döntőbe jutott ugyancsak Farkasné Sárközi Éva felkészítésével az 5. a osztály csapata: Egri Jana Nóra, Kőrösi Panna, Hári Abigél, Reichert Hanna Flóra. 
A 6. osztályosok között az 1. és 2. helyezett is ciszteres csapat lett, ezzel az országos döntőbe jutott. A Hegyi Laura által felkészített csapatok tagjai: Vallyon Éva, Szauter Lelle, Lambert Anikó, Stéger Georgina, valamint Kerekes János Gábor, Both Bendegúz, Torma Domonkos Noel és Pauer Áron. A sikerszéria 7. évfolyamon is folytatódik, itt az 1. és 3. helyen végzett két csapatunk. Borbély Réka Magdolna, Dreska Borbála Mária, Juhász-Duró Júlia és Nyakas-Bödő Léna Brigitta az országos legjobb pontszámmal kerültek döntőbe az 1. helyen, felkészítőjük Hegyi Laura tanárnő. Wágner Ádám tanár úr felkészítésében 3. helyen a Tanárki Franciska, Ruff Panka, Veres Anasztázia, Dancs Gergely összetételű csapatunk végzett. 8. évfolyamon is 1. helyezett lett egy csapatunk. Temesvári Cecília, Temesvári Júlia, Hegedüs-Ari Nóra és Reichert Jázmin Mirjam ugyancsak Hegyi Laura tanárnő segítségével ért célba. A 2. helyezett csapatot Farkasné Sárközi Éva tanárnő készítette fel, tagjai: Ágoston Kinga, Molnár Maja, Rigó Jázmin, Wéber Katalin. Gratulálunk minden versenyzőnek és versenyfelkészítőnek! Sok sikert az országos döntőben a bejutott 7 csapatunknak! 


 
2023.11.23