Ideiglenes felvételi eredmények

Ideiglenes felvételi eredmények
 
Ideiglenes felvételi lista a 2019/2020-as tanévre
 
 
 
Az ideiglenes felvételi jegyzék a felvételi vizsgán elért összesített pontszámot és az egyes tanulmányi területeken kialakult rangsorban elért helyezést tartalmazza.
Egy-egy tanulmányi területen minden olyan jelentkezőt rangsoroltunk, aki azt megjelölte, és a felvételi eljárásban részt vett. Azonos pontszámnál a rangsorszám nem azonos! A felvételi eredmények értékelésénél figyelembe vettük a felvételi tájékoztatóban közölt minden egyéb dokumentum beadását.
A felvételizőknek lehetősége van egy alkalommal módosítani a megjelölt iskolák és tanulmányi területek sorrendjét. Új iskola már nem jelölhető meg, de az eredetileg megjelöltek esetében új tanulmányi terület felvehető. A sorrend módosítása az Oktatási Hivatal honlapjáról elérhető KIFIR elektronikus adatkitöltő programmal előállított „módosító adatlapon” történik, amit a Felvételi Központnak 2019. március 25-ig kell eljuttatni. (Győr) A program a módosító időszakban, azaz 2019. március 21-22-én lesz elérhető.
2019. április 30-ig minden jelentkezőt írásban értesítünk a felvételi eredményről, illetve a végleges felvételi jegyzéket is nyilvánosságra hozzuk a honlapunkon
 
 
 
 


 
Letölthető itt:    4 évfolyamos 
                        8 évfolyamos reál 0001
                             8 évfolyamos reál 0002
                        8 évfolyamos humán 0003
                        8 évfolyamos humán 0004
 
2019.03.13