Ideiglenes felvételi eredmények

Ideiglenes felvételi jegyzék a
2018/2019-es tanévre
 
 
Az alábbi listák a Ciszterci Szent István Gimnáziumba felvételiző diákok összes megjelölt helyén elért sorszámát tartalmazza. Mindhárom osztályba 28 tanulót veszünk fel első körben.
A nyolc évfolyamos képzésnél kettős jelentkezés miatt egy tanuló több listán is szerepelhet. A 14/2017. (VI.14.) EMMI rendelet 2. sz. melléklete alapján a lista ideiglenes.
Végleges határozatot a felvételről 2018. április 27-ig minden jelentkező tanuló megkapja.
 
Székesfehérvár, 2018. március 12.
Orosz Ágoston
igazgató
 

tovább »
2018.03.09

Matematika versenyek

A Zrínyi Ilona országos matematikaverseny megyei döntőjében
 
Az ötödik osztályosok versenyében Forrai Balázs (5.a) 16., Botos Andrea (5.a) 7., Szauter Bercel (5.a) 6. helyezést ért el egyéniben, összesített eredményük a 2. helyet eredményezte. Felkészítő tanáruk Teleki Mária.
 
A nyolcadik osztályosok versenyében Jajecnik Marcell (8.a) 22., Simonics Gergely (8.a) 14., Aranyosi Pál (8.a) 3. helyezést ért el egyéniben, összesített eredményük a 4. helyet eredményezte. Felkészítő tanáruk Ferenczy Sándor
 
A kilencedik osztályosok versenyében Szauter Csanád (9.a) 4., Schnéberger Manassé (9.a) 5., csapatban Szauter Csanád, Schnéberger Manassé és Vizi Borbála Eszter (9.a) 2., felkészítő tanáruk Kovács Edit. A tanárnőt a versenybizottság is díjazta.
 
A tizedik osztályosok versenyében Szauter Ábel (10.a) 5., felkészítő tanára temesvári Edit,
a tizenegyedik osztályosok versenyében Veszter Csongor (11.a) 5., felkészítő tanárai Ferenczy Sándor és Kovács Edit,
a tizenkettedik osztályosok versenyében Mohl Máté (12.a) 5., felkészítő tanára Kovács Edit.

tovább »
2018.03.05

Szóbeli felvételi elbeszélgetés időpontok

Tisztelt Szülők!
 
Örömmel vettük gyermekük jelentkezését gimnáziumunk négy évfolyamos tagozatára.
Kérjük, hogy a szóbeli felvételi elbeszélgetésre a táblázatban megjelölt időpontra szíveskedjenek a gimnázium díszterme előtt megjelenni.
Kérjük, hogy a megjelölt idő előtt 30 perccel előbb érjenek a diákok a folyamatosság és egy bemutatkozó levél megírása miatt. A szülő a felvételi beszélgetésen jelen lehet, tisztelettel várjuk a kedves szülőket is.
Te, kedves Felvételiző, ne izgulj! Kérünk, egy tollat hozz magaddal!
Székesfehérvár, 2018. február 20.
Tisztelettel:
Orosz Ágoston
igazgató
 
 A táblázatok a tovább gomb után nyithatók meg.

tovább »
2018.02.20

Curie Környezetvédelmi emlékverseny

Curie Környezetvédelmi Emlékverseny területi döntőjén Csáti Anna Judit, Regős Brigitta, Stock Zita 7.A osztályos tanulókból álló csapat első helyezést, a Gál András, Horváth Botond, Somogyfoki Botond 5.B osztályos csapat második helyezést ért el. Felkészítő tanáruk: Molnár Ferenc. Gratulálunk. 

tovább »
2018.02.19

Tájékoztatás a diákigazolványokról.

 
 Kedves Szülők/Tanulók!
 
Az újonnan beiratkozó tanulók részére technikai problémák miatt nem volt lehetőség a diákigazolvány rögzítésére. Intézményünk a csatolt levelet
kapta, melyet szíveskedjenek tanulmányozni.
 
 
 
A tanulók részére a tájékoztató levélben leírtak alapján elkészültek az igazolások, mely ideiglenes diákigazolványt szolgál. Ezen igazolások 60 napig érvényesek, ezzel lehet a vidékről bejáró tanulók részére km igazolást kérni a bérletvásárláshoz. Az igazolásokat a titkárságon már át lehet venni.
 
Bízunk benne, hogy hamarosan az állandó diákigazolvány igényléseket is lehet rögzíteni.
 
Köszönjük megértésüket!
 
 

tovább »
2018.01.17

Országos Szinkronkorcsolya Bajnokság

 Január 6-7-én rendezték meg az Országos Szinkronkorcsolya Bajnokságot Budapesten .Iskolánk két 5.C osztályos tanulója Tögl Petra és Varga Lili a fehérvári csapat tagjaként aranyérmet nyert! Gratulálunk!

tovább »
2018.01.15

Áldott Ünnepeket!

 Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván és kegyelemteljes, boldog új esztendőt kíván a Ciszterci Szent István Gimnázium közössége. 

tovább »
2017.12.21

Christmas Party

 Idén 14. alkalommal került megrendezésre iskolánk egyik legnépszerűbb rendezvénye a Christmas-party, ami gigantikus sikert aratott. Molnár Ferenc tanár úr és csapata megbabonázta a publikumot és irigylésre méltó atmoszférát teremtett. A karácsonyi slágerek közös éneklése bebizonyította, hogy milyen jó közössége van a Ciszternek. A közönség fogyaszthatott házi készítésű teákat és házi süteményeket. Az ünnepség legnagyobb meglepetése az volt, amikor Vargha Tamás úr, iskolánk volt tanára, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára megjelent eme hangulatos rendezvényen. Jövőre, a 15. évi jubileum alkalmából biztos, hogy még fergetegesebb lesz ez a közös éneklés.
 
Vámosi Tamás 11. C
 

tovább »
2017.12.21