Matematika versenyek

A Zrínyi Ilona országos matematikaverseny megyei döntőjében
 
Az ötödik osztályosok versenyében Forrai Balázs (5.a) 16., Botos Andrea (5.a) 7., Szauter Bercel (5.a) 6. helyezést ért el egyéniben, összesített eredményük a 2. helyet eredményezte. Felkészítő tanáruk Teleki Mária.
 
A nyolcadik osztályosok versenyében Jajecnik Marcell (8.a) 22., Simonics Gergely (8.a) 14., Aranyosi Pál (8.a) 3. helyezést ért el egyéniben, összesített eredményük a 4. helyet eredményezte. Felkészítő tanáruk Ferenczy Sándor
 
A kilencedik osztályosok versenyében Szauter Csanád (9.a) 4., Schnéberger Manassé (9.a) 5., csapatban Szauter Csanád, Schnéberger Manassé és Vizi Borbála Eszter (9.a) 2., felkészítő tanáruk Kovács Edit. A tanárnőt a versenybizottság is díjazta.
 
A tizedik osztályosok versenyében Szauter Ábel (10.a) 5., felkészítő tanára temesvári Edit,
a tizenegyedik osztályosok versenyében Veszter Csongor (11.a) 5., felkészítő tanárai Ferenczy Sándor és Kovács Edit,
a tizenkettedik osztályosok versenyében Mohl Máté (12.a) 5., felkészítő tanára Kovács Edit.

tovább »
2018.03.05

Szóbeli felvételi elbeszélgetés időpontok

Tisztelt Szülők!
 
Örömmel vettük gyermekük jelentkezését gimnáziumunk négy évfolyamos tagozatára.
Kérjük, hogy a szóbeli felvételi elbeszélgetésre a táblázatban megjelölt időpontra szíveskedjenek a gimnázium díszterme előtt megjelenni.
Kérjük, hogy a megjelölt idő előtt 30 perccel előbb érjenek a diákok a folyamatosság és egy bemutatkozó levél megírása miatt. A szülő a felvételi beszélgetésen jelen lehet, tisztelettel várjuk a kedves szülőket is.
Te, kedves Felvételiző, ne izgulj! Kérünk, egy tollat hozz magaddal!
Székesfehérvár, 2018. február 20.
Tisztelettel:
Orosz Ágoston
igazgató
 
 A táblázatok a tovább gomb után nyithatók meg.

tovább »
2018.02.20

Curie Környezetvédelmi emlékverseny

Curie Környezetvédelmi Emlékverseny területi döntőjén Csáti Anna Judit, Regős Brigitta, Stock Zita 7.A osztályos tanulókból álló csapat első helyezést, a Gál András, Horváth Botond, Somogyfoki Botond 5.B osztályos csapat második helyezést ért el. Felkészítő tanáruk: Molnár Ferenc. Gratulálunk. 

tovább »
2018.02.19

Véradás

 Gimnáziumunkban 2018. január 24-én, szerdán 14-18 óra között véradást szervezünk. Tisztelettel kérjük, amennyiben lehetőségük van rá, jöjjenek el és adjanak vért!
 
Vért adhat, aki egészségesnek érzi magát, elmúlt 18 éves, de még nincs 65 éves és testtömege meghaladja az 50 kilogrammot. A véradást rövid orvosi vizsgálat előzi meg. A véradás előtt étkezés és bőséges folyadékfogyasztás szükséges.
Az adatfelvételhez eredeti lakcímkártya, személyi igazolvány és TAJ-kártya feltétlenül szükséges!
 
További információk a Magyar Vöröskereszt honlapján olvashatók: http://www.veradas.hu/
 
„Ha egészséges vagy, adhatsz vért! Ha adhatsz vért, egészséges vagy!”
 

tovább »
2018.01.17

Tájékoztatás a diákigazolványokról.

 
 Kedves Szülők/Tanulók!
 
Az újonnan beiratkozó tanulók részére technikai problémák miatt nem volt lehetőség a diákigazolvány rögzítésére. Intézményünk a csatolt levelet
kapta, melyet szíveskedjenek tanulmányozni.
 
 
 
A tanulók részére a tájékoztató levélben leírtak alapján elkészültek az igazolások, mely ideiglenes diákigazolványt szolgál. Ezen igazolások 60 napig érvényesek, ezzel lehet a vidékről bejáró tanulók részére km igazolást kérni a bérletvásárláshoz. Az igazolásokat a titkárságon már át lehet venni.
 
Bízunk benne, hogy hamarosan az állandó diákigazolvány igényléseket is lehet rögzíteni.
 
Köszönjük megértésüket!
 
 

tovább »
2018.01.17

Országos Szinkronkorcsolya Bajnokság

 Január 6-7-én rendezték meg az Országos Szinkronkorcsolya Bajnokságot Budapesten .Iskolánk két 5.C osztályos tanulója Tögl Petra és Varga Lili a fehérvári csapat tagjaként aranyérmet nyert! Gratulálunk!

tovább »
2018.01.15

Áldott Ünnepeket!

 Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kíván és kegyelemteljes, boldog új esztendőt kíván a Ciszterci Szent István Gimnázium közössége. 

tovább »
2017.12.21

Christmas Party

 Idén 14. alkalommal került megrendezésre iskolánk egyik legnépszerűbb rendezvénye a Christmas-party, ami gigantikus sikert aratott. Molnár Ferenc tanár úr és csapata megbabonázta a publikumot és irigylésre méltó atmoszférát teremtett. A karácsonyi slágerek közös éneklése bebizonyította, hogy milyen jó közössége van a Ciszternek. A közönség fogyaszthatott házi készítésű teákat és házi süteményeket. Az ünnepség legnagyobb meglepetése az volt, amikor Vargha Tamás úr, iskolánk volt tanára, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára megjelent eme hangulatos rendezvényen. Jövőre, a 15. évi jubileum alkalmából biztos, hogy még fergetegesebb lesz ez a közös éneklés.
 
Vámosi Tamás 11. C
 

tovább »
2017.12.21